Legrosszabb reklámok: Apád húzott volna gumit a botjára!

 


A blog ezen szegmensében igyekszem általában magyar nyelvű hirdetéseket pellengérre állítani, ám most olyan esettel találkoztam, ahol kivételt kell tennem.


Akadnak olyan reklámok amelyek viccesek akarnak lenni, végeredményben viszont nemcsak, hogy ordenárék, de egyenesen felháborítóak. (Ilyen például a kivesézett Színes Mai lap vagy Borsodi reklám.) A két említett reklám abban hasonlít a mai delikvensre, hogy egy igazán tiszta dolgot próbál meg kretén módon bemutatni. Előbbiben a családot sározták be, a másikban a házasságot hempergették meg a szarban, itt pedig az apa-fiú kapcsolatot.
Az, hogy valaki védekezik intim együttlétét során, az mindenkinek a Magánügy, és nincs az az egyház, vagy óvszergyártó cég, amelynek jogában áll megmondani, hogy az illető mit húzzon/mit ne húzzon a botjára.
Ez a reklám konkrétan azt állítja, ha a férfiak nem használják ezt a bizonyos óvszert, és véletlenül apák lesznek, akkor a gyermekük egy  pszichopata lesz, aki a földhöz vagdossa magát, és elmebeteg módjára fog ordítani a kívánt édességért. Micsoda baromság.
A boltokban naponta látni olyan csemetét, aki nekiáll hisztizni valami miatt, ám még egyetlenegyszer sem  tapasztaltam olyat, hogy a gyerek a síráson túl tovább ment volna, és így kezdett volna üvölteni, (Még abban a 18 hónapban sem láttam ilyet, amikor egy boltban dolgoztam.)
Sokan tartják a szexuális felvilágosítást   borzalmasnak, mondván  a 12-14 éveseknek úgy próbálják meg előadni az egészet, hogy ha nem védekeznek, mindenféle nemi betegségnek teszik ki magukat. Ez a reklám hasonló, csak itt nem a szifilisztől kell rettegni, hanem az elmebeteg gyerektől.
Az egész úgy van beállítva, mintha ennek a gyermeknek a mentális retardációja a védekezés hiányának tényére következtethető vissza, holott erről szó sincs. Az igazi ludas maga az apa, aki valószínűleg hagyta az egész apaság témát a francba, és a gyermeke 5 éves korára ilyen lett. Itt  a nevelés súlyos hiányáról beszélhetünk, hiszen ahelyett, hogy a gyerekkel elbeszélgettek volna korábban, vagy esetleg ott hagyták volna had járassa le magát, az egész apaság témát leszarták, és méltó büntetésként kapták ezt a kis sátánfajzatot. (Szándékosan nem említem az "atyai pofonokat", mert az a legvisszataszítóbb szarfaszú, degenerált állat, aki egy ilyen eset, vagy bármi más miatt megütne egy 4-5 éves kiskölyköt.)
Szájon mélységes megvetésem a reklám készítőire.


Címkék: REKLÁM