Trikoloros profilkép

 

Nem kívánok belefolyni a politikaingoványos témakörébe, de annyiban biztos vagyok, hogy Gyurcsány Ferenc gesztusától finoman szólva is émelyeg a gyomrom.

Miután Amerikában engedélyezték a melegek házasságkötését, a világ liberálisabbik fele „szolidaritását” fejezte ki, hogy szivárványszínűre festette a profilképét. Már ez is gondot jelent, hiszen nem hinném ,hogy valamennyi meleg a pont a szivárvány színében akar pompázni, a heteróknak pedig nem hinném, hogy ezzel kellene kifejezniük liberalizmusukat. Szó sem róla, egyet értek a döntéssel, hogy felnőtt szabad emberek házasodhatnak egyre több országban, ám hiszem, hogy a profilképét átszínező többségének jelentős többségének köze sincs a témához, amint ahogyan Gyurcsánynak sem
Az” elkúrtuk” szót legitimáló egykori miniszterelnök szabadidejében amúgy is melegfelvonulásokra jár, ahol kifejezi együttérzését a jelenlévőkkel. Nyilvánvaló, hogy az immár négy gyermekes apuka Fletónak azért kell ott megjelenni, hogy szavazatokat szerezzen magának, ha már a nyugdíjasokat átpasszolta Orbánnak. Egyébként is, ez egy LMBT rendezvény, így amíg nem vallja be, hogy megkívánta valamelyik haverját még a gimis évei alatt, addig maximum a nézők között van helye, nem pedig a vonulók között. A melegek pedig készséggel elhiszik, ahelyett, hogy maguk állnának ki az ügyükért, inkább egy mondjuk ki bukott politikustól várják a megváltásukat.
Fletó 5 hosszú éven keresztül volt kormányon, ám tudomáson szerint egyetlen egyszer sem nyújtott be olyan indítványt hogy ez en identitású emberek házasodhassanak. Ez az ötlete csak 2012-ben vetült fel benne, mikor is már minden esélyét elveszítette, hogy újra megválasszák.
Amellett pedig, hogy ezzel a húzással szavazatokért kilinccsel, nyilvánvalóan aláássa a melegek ügyét is, mivel így őt valamint néhány „baloldali” politikust összemosatnak a meleg mozgalommal, s ezeknek az embereknek még jobban csorbítja az esélyét, hogy elérjék céljukat.
Számorma nyilvánvaló, hogy 25 éven belül lesz melegházasság és törvényes örökbefogadás ebben az országban (Akármiről is dalol a Jobbik vagy a KDNP.), ám ezt a folyamatot Gyurcsányék bizony lassítják, éppen a számukra ellentétes tábort erősítve.
Gyurcsány pedig a helyett, hogy szétveri a baloldaliság hazai intézményét, vagy éppen személyével hátráltat egy százezrek számára fontos ügyet, inkább menjen el DJ tanfolyamra, gyakorolja „Stand Up előadásait „ vagy nevelje fel legkisebb gyermekét.

Hogy a másik oldalról is ejtsek néhány szót, nyilvánvaló, hogy a legtöbb konzervatív érzelmű politikust már személyében sérti a melegházasság gondolata, valamint Gyurcsányék gesztusa, így a nemzeti színűre festett profilképükkel kívánják kifejezni nézeteiket. Na már most nem hinném, hogy a külcsín valamint a szexuális beállítottság határozza meg, hogy ki az igazi magyar, de tény, hogy ezek a trikolórral átszerkesztett profilképek is jól jelzik országunk megosztottságát.

Címkék: EGYÉB